Flydende økologisk universalnæring i 1 liters dunk. Farmergødning universalnæring er en effektiv økologisk allround næring. Næringen er baseret på plantesaft fra økologiske hestebønner, og er derfor også velegnet til veganere, der ønsker at dyrke køkkenhaven uden brug af kunstgødning eller traditionel husdyrgødning.

Ægte statskontrolleret økologisk!
Farmergødning er de eneste flydende organiske gødninger på markedet, der er statskontrolleret økologiske. Gødningen er baseret på plantesaft fra økologisk dyrket plantemateriale og indeholder ikke pesticidrester som eksempelvis clopyralid.

Flydende økologisk universalnæring er perfekt til:
– Køkkenhave, drivhus og krukker
– Sunde og stærke planter


Indhold:
1 liter plantesaft fra økologiske hestebønner. Velegnet til supplerende gødskning i drivhuset, køkkenhave og krukker hvor der ønskes en hurtig effekt. Opbevares frostfrit.


Sådan gør du: 

Rystes godt før brug og blandes med vand. Vandes ud oven på jorden rundt om planterne. Anvendes i forholdet 1 liter næring til 10 liter vand ved normalt behov. Er der tale om meget næringskrævende planter kan der bruges 1 liter næring til 5 liter vand. Ved brug i kapilærkasser, kan man alternativt placere en håndfuld Farmergødning økologisk hønsegødning ved roden af planterne. Næringen bliver derefter langsomt frigivet, når man vander i kapilærkassen fra oven.

 Bemærk: Da produktet er et organisk naturprodukt afgiver det lugt.

Specifikationer
Varenummer: FG1008-03
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 1 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering