Den økologiske franske salat blanding består af forskellige slags salat, der alle sammen bringer noget helt specielt til bordet.


Der er rød egebladssalat med sin dybe røde farve og nøddeagtige smag, krølsalat med sin sjove tekstur og friske smag, salat endivé, der tilføjer en lille bitterhed med sine spidse blade, og friséesalat med krøllede blade og en let pebret smag.


Radicchio er med til at give salaten det lille ekstra med sine intense, lilla blade og en smule bitter smag. Rucola giver en let nøddeagtig smag og en lille kant af peber.


Når alle disse salater blandes sammen, får du ikke bare en farverig tallerken, men også en spændende kombination af smage og teksturer. Det gør denne franske salat perfekt til at pifte dine salater op eller give noget nyt til dine retter. 


Så frøene fra slutningen af foråret, enten ved at sprede frøene jævnt eller i rækker. Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis frøene bliver sået for tæt, kan planterne konkurrere om plads og næringsstoffer. Tynd derfor gerne ud i planterne så de trives bedst. 


At så frøene for tidligt kan få planterne til at blomstre for tidligt. Det kan gøre, at afgrøderne ikke smager så godt, og kvaliteten kan blive dårligere.


Frøenes emballage er lavet af genanvendt papir med FSC-certificering og overskydende materiale fra tomatplanter.

Specifikationer:
Såtid: maj - august.
Høst: maj - september.
Planteafstand: 45 cm.
Rækkeafstand: 45 cm.
Indhold: ca. 1 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP92687
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering