Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld er fremstillet af komposterede planter samt gødning. Blandingen er klar til at plante i. Mulden har en god struktur, og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året. 

Du får 1 spand økologisk Have- og grøntsagsgødning med i prisen

Du behøver ikke at udskifte den økologiske muld i dine højbede hvert år, men du skal naturligvis sikre, at der er nok næring og en god struktur i mulden.

Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld - dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før jordtemperaturen når omkring otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, fordi det er hævet fra jorden.

Farmergødning Højbedsmuld er velegnet til plantning, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i højbedet, anbefaler vi at udlægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk højbedsmuld i bigbag kan desuden benyttes i plantekasser.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk 
  • 100% sphagnumfri 
  • God struktur der holder på næring og vand
  • Organisk gødet 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: FG1005-04-01
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 5 liter, 1000 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

14. april 2021 07.19

Bedømt af Ole Larsen

Øko højbedsmuld

Fornem konsistens

Fragt og levering