Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning er fremstillet af komposterede planter samt gødning. Mulden er klar til at plante i, har en god struktur, og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året. Det er ikke nødvendigt at skifte den økologiske højbedsmuld i dine højbede hvert år, men du bør naturligvis sikre, at der er nok næring til planterne og en god struktur i jorden.

Du får 1 spand økologisk have- og grøntsagsgødning med i prisen

Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld til højbedet. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld - dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før temperaturen i jorden når over otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, da det er hævet fra jorden.

Farmergødning højbedsmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i højbedet, anbefaler vi at lægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk højbedsmuld kan desuden benyttes i plantekasser.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk 
  • 100% sphagnumfri 
  • God struktur der holder på næring og vand
  • Organisk gødet 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: FG1005-02-01
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 5 liter, 1800 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering