Økologiske karsespirer har en skøn lidt skarp smag, som kan anvendes i salater, på smørrebrød eller sammen med fisk.


Spirerne er fyldt med vitaminer og mineraler, og er derfor genial at dyrke derhjemme i vindueskarmen.


Karsespirer er klar til høst efter ca. 4 dage.


Pakken indeholder ca. 30 g. frø.Sådan gør du:  1. For at spirerne kan trives, kræver de både ilt og tilstrækkelig plads. Derfor er det vigtigt at afmåle den rigtige mængde af frø.  
  2. Når du modtager spirefrøene, er de tørre og i dvale. For at igangsætte spireprocessen skal du lægge spirerne i blød. 
  3. Når dine spirefrø har absorberet tilstrækkeligt vand, er de nu klar til at komme over i spirebeholderen, hvor deres vækst begynder.
  4. Spirer trives i dagslys uden direkte sollys. Hvis du ønsker at fremskynde deres vækst, kan du give dem kunstigt lys fra en vækstpære i op til 10-16 timer dagligt.
  5. For at spirerne kan trives optimalt, skal de være en anelse fugtig hele tiden. De skal derfor skylles morgen og aften med køligt vand fra hanen.
  6. Når dine spirer har nået den ønskede størrelse, er det tid til at høste dem. Giv dem en grundig skylning og nyd dem som en del af din kost.

Specifikationer
Varenummer: TP084062
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering