Farmergødning Økologisk plæne- og havegødning i 5 liters spand. Økologisk plæne- og havegødning består af komposteret økologisk hønsegødning, der forbedrer jordens mikrobiologi og øger jordens humusindhold. Gødningen kan bruges på græsplænen, i køkkenhaven, i drivhuset og til potteplanter. Virker i hele vækstperioden, da næringsstofferne ikke udvaskes, men frigøres i takt med planternes behov.

Økologisk plæne- og havegødning:
– Effektiv allround gødning
– Kan bruges overalt i haven
– Sunde og stærke planter
– Langtidsvirkende

Sådan gør du:
Anbefalet dosering pr. 10 m2:

Køkkenhave: 1 til 3 kg om foråret dækker hele vækstperioden. Blomsterbede, buske og hække: 0,5 til 1 kg om foråret. Græsplæne: 1-3 kg, alt efter hvor grøn plænen skal være. Drivhus: Før plantning 0,4 kg. pr. m², som kultiveres i det øverste lag. Midt i vækstperioden evt. yderligere 0,4 kg. pr. m². Potteplanter: 20 til 50 gram pr. plante pr. år. Hele mængden kan tilføres under potteklumpen i en tepose.


Indhold:
Nettoindhold: 5 liter. Økologisk plæne- og havegødning, 100 % komposteret økologisk hønsegødning. Formalet og pelleteret.

Analyse:
Total kvælstof: 2,96 %
Vandopløseligt kvælstof: 0,8 %
Total fosfor: 1,5 %
Kalium: 2,4 %

Leveres i spand af høj kvalitet, som kan tåle at stå udendørs. Efterfølgende kan du benytte spanden til andre formål som f. eks. opbevaring.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk
  • 100% organisk
  • Frigives langsomt - svider ikke
  • Med micro- og macronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: FG1003-06
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 5 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering