Nordic Gardens Øko Plænegræs er vores økologiske græsblanding, og giver en flot, robust og slidstærk græsplæne. Sorterne er velafprøvede plænesorter, fremstillet hos dedikerede økologiske avlere med stor hensyntagen til miljøet. Sorterne i Øko Plænegræs er sammensat så blandingen giver en en slidstærk plæne med en høj grad af ensartethed, tørke-tolerance og sundhed.

Rajgræs og rødsvingel

En græsblanding med flere arter gør græsplænen mindre sårbar overfor sygdomme og indhold af rajgræs giver god slidstyrke. Førsorterne er specielt egnet til det danske klima. 

Statskontrolleret økologisk

Nordic Gardens Øko Plænegræs er statskontrolleret økologisk. Det er din garanti for at der under produktionen af græsfrøene er taget hensyn til både miljø, sundhed og socialt ansvar.

Sammensætning

50% Alm. rajgræs u. udløbere, Øko
50% Rødsvingel m. lange udløbere, Øko


Værd at vide om produktet

  • De bedste økologiske sorter på markedet
  • Hurtig etablering - langsom vækst
  • Tåler lav klippehøjde
  • En tæt og ensartet græsplæne
  • Dansk plænepleje
Specifikationer
Varenummer: BMB40001
Mærke: Nordic Gardens
Rumfang: 5 liter

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering