Nemt håndterligt pejsebrænde, bestående af ovntørret løvtræ, som er pakket i 30 liters sække. Sækkene er pakket på engangspalle med 96 sække pr. palle.
Pga. den høje luftfugtighed kan brændet i nogle tilfælde indeholde noget overfladefugt/kondens.

Specifikationer
Varenummer: 1005011
Mærke: BMB

Om BMB

Danske BMB leverer en bred palette af praktiske haveprodukter. Nøgleord er kvalitet og værdi for pengene - din garanti for de bedste produkter på markedet. BMB tilbyder blandt andet fiber- og ukrudtsduge, højbede, sphagnum, brændeprodukter og meget andet. 

4 af 5 bedømmelser

(6 kundeanmeldelser)

33%

33%

33%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

20. maj 2020 07.41

Bedømt af Jens

Godt tilfreds

Godt tilfreds, også med leveringen! Det gik stærkt, og jeg blev kontaktet ved levering, så jeg kunne anvise ønsket leveringssted!

26. september 2021 11.27

Bedømt af FinnFrost Larsen

Brænde i sæk

Hurtig levering og delig tørt

5. januar 2017 17.01

Bedømt af kulsvieren

Med lodder og trisser

Alt på nettet og frem til levering gik som det skulle og dertil hurtigt. Men selv om jeg har køre banefliser på fortov og i indkørsel, ville vognmanden efterlade brændetårnet midt på fortovet. Da jeg fortalte, at jeg tidligere havde fået leveret inde på grunden uden problemer, lod han sig overtale. Jeg var i sommerhus på leveringstidspunktet så det var en lidt hidsig mobilsamtale, men det endte lykkeligt. Dejligt at kunne håndtere brændet i sække og kunne bruge det med det samme.

21. juni 2017 08.38

Bedømt af Jan Møller Hansen

Fine sække, godt brænde og god levering

Fine sække, godt brænde og god levering

21. maj 2021 07.34

Bedømt af Anna Grue

Okay, men heller ikke mere

Jeg købte sidste gang hårdt løvtræ i sække, denne gang bare løvtræ - begge ovntørrede. Der er meget stor forskel. Det hårde træ har meget længere brændetid og er samtidig nem at holde ild i, mens det almindelige er på én gang hurtigere brugt - og meget sværere at holde i gang. Næste gang bestiller jeg den hårde udgave igen. SVAR FRA FYR-SELV.DK: Hej Anna, Tak for du tog dig tiden til at anmelde produktet. Jeg forstår til fulde at det er svært at gå fra hårdttræ - altså noget af det bedste træ, og "ned til" blandet løvtræ, som er i den billige ende af skalaen. Vi synes dog stadig produktet har sin berettigelse og er et fint produkt. Men det tåler selvfølgelig ikke sammenligning med "Dansk Hårdttræ" som er både en anden pris og kvalitet.

24. december 2018 08.25

Bedømt af gert

(ingen kommentar)

(ingen kommentar)

Fragt og levering