Enkelt og praktisk højbed af pallerammer inklusiv 1000 liter GreenBio højbedsmuld. De smarte pallerammer fra Nordic Gardens er fantastiske til at lave højbede i din have. Pallerammerne kendes også under navnet højbedsrammer, og passer visuelt godt ind i de fleste haver. Med vores højbedspakke får du alt hvad du behøver for at komme i gang med dit eget højbed. 

Du kan vælge mellem ubehandlede pallerammer eller sortbejdsede pallerammer. Bejdsen er vandbaseret og indeholder ingen kemikalier. Perfekt til grøntsager og krydderurter. Vi anbefaler at male pallerammerne ved modtagelse, hvis de ønskes helt sorte, så du ikke kan se strukturen i træet. Pallerammerne måler 120 x 80 cm x 20 cm.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. bigbag med 1000 liter GreenBio højbedsmuld
  • 4 stk. pallerammer inkl. besag og samlinger. 
  • 2 stk. Nordic Gardens sneglehegn 
  • 2 stk. Nordic Gardens vækstduge
  • 2 stk. Nordic Gardens ukrudtsduge

Fremgangsmåden for opsætningen er enkel. Sæt blot de to pallerammer ovenpå hinanden og fyld højbedsmulden i - så er du klar til at plante. Ønsker du højere bede kan du tilkøbe yderligere sorte pallerammer eller ubehandlede pallerammer og blot stable dem ovenpå. Beregn yderligere godt 200 liter jord pr. palleramme.

Greenbio højbedsmuld

GreenBio Højbedsmuld er et blandingsprodukt af almindeligt muldjord, bakkesand og langtidsmodnet parkkompost. Efter blandingen er produktet finsorteret sold og du får derfor en lækkert og homogent produkt.

Den anvendte kompost er modnet i mere end to år. Dette medfører et meget stabilt indhold af humus, som forbedrer jordens evne til at holde på fugten i tørre perioder uden at miste sine dræningsegenskaber. Indholdet af sand gør jorden let at arbejde med, uden at den danner knolde, også i perioder med regn. Højbedsmulden leveres i en praktisk bigbag så man undgår spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer. 

Højbedsrammerne passer til Nordic Gardens sneglehegn og ukrudtsdug til pallerammer.

Prisen er inklusiv levering.

Værd at vide om produktet

  • Alt du behøver til 2 komplette højbede
  • Ikke trykimprægnerede
  • Premium muld fra Greenbio
Specifikationer
Varenummer: 5602019-2
Mærke: BMB
Farve: Naturtræ, Sortgrundet
Højbedspakke: muld, sort palleramme, træ palleramme
Rumfang: 2,5 m2, 15 m2, 1000 liter

Om BMB

Danske BMB leverer en bred palette af praktiske haveprodukter. Nøgleord er kvalitet og værdi for pengene - din garanti for de bedste produkter på markedet. BMB tilbyder blandt andet fiber- og ukrudtsduge, højbede, sphagnum, brændeprodukter og meget andet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering

Related products

49,00 kr.

På lager