Power Hook med 360 graders drejeled til montering i loft med en bæreevne op til 200 kg.


Til ophængning af eksempelvis hængestol i loft anbefaler vi at du bruger Amazonas Power Hook. Med en Power Hook kan du problemfrit hænge og dreje 360 grader i din hængestol.

Man kan også vælge at tilkøbe en Sono fjerder til Power Hook. Power Hook er udført i stål og har en samlet længde på 78 cm.


Indeholder:  • 1 stk. krog med drejeled
  • 1 stk. kæde
  • 1 stk. karabinhage
  • 4 stk. skruer


Bemærk: Power Hook er konstrueret til en hængekøjestol. Man kan sidde stille i den og dreje rundt, men under ingen omstændigheder gynge frem og tilbage. Ophængningsanordningen kan tage skade hvis man hopper, vipper eller gynger i hængekøjestolen.

Specifikationer
Varenummer: AZ-3015000
Mærke: Amazonas
Længde: 78 cm

Om Amazonas

Det tyske firma Amazonas har specialiseret sig i hængekøjer, hængestole og alle afskygninger inden for denne kategori. Hængekøjerne er i absolut topkvalitet og produceres lokalt i Sydamerika hvor hængekøjen oprindeligt kommer fra - nærmere bestemt Brasilien hvor Amazonas har deres egne fabrikker. Med Amazonas er du sikret en kvalitetsprodukt der holder i mange år!

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

2. juli 2018 05.17

Bedømt af Christina Dalsgaard

Godt og kraftigt beslag

Beslaget er meget kraftigt - super kvalitet, og et man tror på, bliver hængende :-) Vi har dog brug for et der er mindre til indenfor, men har brugt det ude. Kan kun anbefales.

Fragt og levering