Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Version 1.1
Dato 24. maj 2018

Cookiepolitik

På Haveglad.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af annoncering. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Bing Ads (Microsoft)
  • Google Analytics
  • DoubleClick (Google)
  • Facebook
  • Clerk.io
  • Zopim
  • Zendesk
  • Sleeknote
  • Mailchimp
  • Hotjar
  • Magemail
  • Partner-ads




Sletning og blokering af cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet vil heller ikke være personaliseret - dvs. vi kan ikke vise dig, det indhold som vurderes, er mest relevant for dig.

Google Analytics - Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Haveglad.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades med videre. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden og give dig den bedste oplevelse ved at vise dig, det indhold, som vurderes er mest relevant for dig. 

Oplysningerne anonymiseres desuden. Det betyder at der ikke indgår persondata, som kan henføres til dig som individ, i statistikkerne.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Clerk.io

Clerk.io er et annoncerings og statistikværktøj.
Anvendes til at personalisere indholdet på websitet, så vi kan vise dig eksempelvis de mest solgte produkter eller de produkter du har vist størst interesse for.


Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

De personlige oplysninger du afgiver ved at bestille hos Haveglad.dk afgives til en sikret database. Indholdet af databasen er kun tilgængeligt for det nødvendige antal medarbejdere hos Haveglad.dk og Haveglad.dk videresælger ikke dine oplysninger eller dele deraf. 

Dine data videregives til de samarbejdspartnere, hvor det er relevant for at behandle din ordre, og kun de data som er relevante for behandlingen af ordren.
Det vil normalt være leverandører og/eller Transportører.

Vi sender dig desuden status på levering af dine ordrer på mail samt SMS - men aldrig markedsføring eller andet, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til dette (f.eks. tilmeldt nyhedsbrev på mail).

Hvis du har tilmeldt dig eller accepteret tilmelding af nyhedsbrevet fra Haveglad.dk fremsender vi tilbud og andre informationer på mail. Hvert nyhedsbrev indholder links til hurtig og enkel framelding.

For at du kan indgå købsaftale med os på Haveglad.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for BMB IMPORT ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Haveglad.dk er BMB IMPORT ApS. Alle passwords opbevares krypteret og alle kundeoplysninger transmitteres krypteret.

Som registreret hos BMB IMPORT ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BMB IMPORT ApS via e-mail salg@haveglad.dk


Hvad er persondata?

Persondata er kort fortalt data, som kan bruges til at identificere en person.
Persondata kan f.eks. være din email adresse, din IP adresse eller din fysiske adresse.

Hvis en oplysning ikke direkte kan bruges til at identificere en person, men sammenholdt med andre oplysninger kan, vil det alligevel være persondata.

Et eksempel kunne være et ordrenummer, som ikke alene fortæller hvem personen bag ordren er.

Men et ordrenummer vil kunne slås op i databasen med ordrer, og dermed identificere personen.

Hvilke informationer indsamler vi?


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.
Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som en del af bestillingsafviklingen modtager for eksempel de tjenesteudbydere, der anvendes af os (som f.eks. transportvirksomheder, logistikvirksomheder og banker), de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De således videregivne oplysninger må udelukkende anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver i denne forbindelse.


Transportører
Du kan se privatlivsvilkårerne for transportørerne her - vi bruger blandt andet disse transportører:


Leverandører
Når dine varer leveres direkte fra leverandør / producent, videregives de oplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere ordren til dig.
Her er det på samme måde leverandørens / producentens egne privatlivsvilkår som oplyser hvordan de behandler og passer på dine data.

Affiliate makedsføring
Vi samarbejder om markedsføring af vores website med affiliate netværket Partner-ads. I den forbindelse sender vi ordrenumre og ordretotaler / leadnumre til Partner-ads som en nødvendig del af samarbejdet, så de kan beregne og betale provision til de affiliate partnere som laver markedsføring for os. Ingen deciderede personlige oplysninger sendes til Partner-ads. Vi har givet Partner-ads lov til at opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.


Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: salg@haveglad.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Haveglad.dk
C/O BMB Import ApS
Sønderbyvej 33
6731 Tjæreborg
Telefon: 7027 2751
Email: salg@haveglad.dk

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Klik her for at læse vores cookie og privatlivspolitik

Acceptér