Med Cockpitrens får du et effektivt, koncentreret rensemiddel til indvendig plast, gummi og kunststof. Cockpitrens er kraftigt fedtopløsende og fjerner effektivt nikotin. Der efterlades ingen hinde. Produktet er meget drøj i brug.

Sådan gør du

1) Et tyndt lag Cockpitrens sprayes på overfladen.

2) Polér efter med en fnugfri klud.

Indeholder:

750 ml Cockpitrens
Vand, polydimethylsiloxan, <5% nonioniske tensider.

Opbevar Cockpitrens i den originale emballage, tæt lukket, tørt, frostfrit og utilgængeligt for børn. Forårsager alvorlig øjenirritation. Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Vask hænder/eksponeret hud grundigt efter brug. Bær øjenbeskyttelse. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp. 


Værd at vide om produktet

  • Til plast, gummi og kunststof
  • Opløser fedt og fjerner nikotin
  • Drøj i brug
  • Kvalitet siden 1935
Specifikationer
Varenummer: BJH7300-0,75
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 750 ml

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering