Rødkløver er kendt for sine smukke, lyserøde blomsterhoveder og karakteristiske tre blade. Rødkløver trives i alt fra enge og græsmarker til skovkanter og vejsider.

Rødkløver er meget velegnet til kvælstoffiksering. Det betyder, at den kan tage luften omkring den og omdanne det til kvælstof, som den binder i jorden - til gavn for efterfølgende afgrøder. Rødkløver er som en naturlig hjælper for jorden og er god til at gøre den sundere.

Det er nemt at dyrke rødkløver for den kræver ikke meget pleje. Planten foretrækker en solrig placering. Sørg for, at jorden er lidt fugtig, især når frøene lige er begyndt at spire, men pas på ikke at give for meget vand. Når rødkløver vokser, kan du klippe eller høste den alt efter, hvad du vil bruge den til, om det er som grøngødning, dyrefoder eller blot for at gøre haven smukkere.

Læs mere om grøngødning.

Specifikationer:

Såtid: marts - september.
Blomstring: maj - september.
Sådybde: 1-2 cm.
Højde: 50 cm.
Indhold: ca. 50 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Effektiv grøngødningsplante
  • Kræver minimal pleje
  • Hindrer udvaskning af kvælstof
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: BB616752
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Maj, Juni, Juli, August, September
Egenskaber: Grøngødning
Højde: 40-50 cm
Levetid: Flerårig
Mængde: 50 g
Rækker til: 20 m2
Såtid: Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering