Køb billigt rullegræs i absolut topkvalitet fra DLF (Turfline). Med rullegræs kan du anlægge en smuk græsplæne på rekordtid. Det færdige græs leveres på paller direkte til din adresse, og kan umiddelbart efter rulles ud på arealet - det kan ikke blive lettere. Resultatet bliver en flot og robust græsplæne.

Priser på rullegræs

Prisen på rullegræs er per kvadratmeter (m2) og inklusive levering. Du får således græsset leveret direkte til kantstenen. Bemærk at minimumskøbet er 24 m2, og at du opnår en væsentlig rabat ved køb af minimum 96 m2. Vægt pr. rulle rullegræs er ca. 15 kg.

Om levering af rullegræs

Vær opmærksom på, at rullegræs har en kort holdbarhed i sammenrullet tilstand, det skal helst udlægges samme dag som det modtages. Jo varmere vejret er, jo kortere er holdbarheden for de sammenrullede græs. For at kunne planlægge leveringen, skal haveglad.dk således have ordren senest 4 hverdage før leveringsdagen. Levering kan foregå tirsdag til fredag, noter venligst den ønskede leveringdato i kommentarfeltet på betalings og fragtsiden, i forbindelse med din bestilling. Vi leverer i hele Danmark, ikke brofaste øer dog undtaget. Bemærk også, at aflæsningsforholdene skal være egnede til til en stor lastbil - er du i tvivl om du kan modtage rullegræs på din adresse bedes du kontakte haveglad.dks kundeservice i forbindelse med din bestilling.
Læs mere om udlægning og pleje af rullegræs

Specifikationer
Varenummer: DLF780FA1004
Mærke: DLF Seeds

Om DLF Seeds

DLF er en dansk andelsforening startet af frøavlere i 1906, for at få frø i høj kvalitet. I dag har DLF en markedsandel på 50 pct i Europa og 25 pct på verdensplan. Firmaet arbejder primært med forskning og salg af fodergræs, plænegræs, rullegræs samt frø til andre afgrøder. DLF har en ensartet, høj kvalitet og leverer til over 80 lande verden over.

4.83 af 5 bedømmelser

(6 kundeanmeldelser)

83%

17%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

3. oktober 2022 11.41

Bedømt af BPs Ejendomsservice

Rullegræs

Super godt produkt. Kom inden for aftalt tid.

27. oktober 2022 07.26

Bedømt af Lohne Düsterdich

Har ingen klager

Det kom som vi havde aftalt, En god kvalitet der var nem at lægge.

15. juni 2022 11.40

Bedømt af Allan Grann

Rullegræs

Bestilte en gang rullegræs og det har været fantastisk, det var til små steder rundt om i haven og det står bare skarpt her 3 uger senere. Prisen var incl levering, hvilket gjorde at HaveGlad var noget billigere end alle andre jeg lige undersøgte det hos.

19. juni 2022 20.04

Bedømt af PeterM

Super hurtigt og nemt

Meget nøjagtigt udskåret og leveret så det er nemt at håndtere. 220 m2 græsplæne blev lagt ud på en aften.

23. juli 2022 11.28

Bedømt af Carsten Olsen

Super

Fik mit nye Rullegræs til tiden på aftalt dag Alt er godt skal snart slå det for første gang :-) Ingen problemer med noget Carsten Olsen

13. oktober 2022 14.25

Bedømt af Poul Erik Andersen

rullegræs

udmærket produkt. Let at lægge. Ingen fejl

Fragt og levering