Pindstrup Så- og priklemuld - til økologisk dyrkning i 25 liters pose.

Økologi vinder heldigvis mere og mere frem - derfor er det nu også muligt at købe Så- og priklemuld, som er godkent til økologisk dyrkning.

Så- og priklemulden fra Pindstrup er beriget med økologisk gødning af komposteret hestegødning fra økologiske landbrug.
Selve den økologsike gødning er blandet sammen med fin sorteret sphagnum, som er med til at holde på den nødvendige fugt - og sikrer hermed, at dine økologiske frø kommer til at spire
.
Så- og priklemulden fra Pindstrup har et passende PH-niveau på ca. 6, som er særdeles velegnet til stort set alle slags planter.

Så- og priklejorden kan eksempelvis også bruges sammen med Minikap - et selvvandede minidrivhus fra Pindstrup.

Godkendt til økologisk dyrkning...hvordan skal det forståes?

Dyrkningsmidler kan pr. definition ikke være økologiske. Selve produktet kan derfor ikke have ØKO-mærket, men det kan, hvis ingredienserne er korrekte, blive godkendt af NaturErhverv under kontrol, til brug ved økologsik dyrkning. Kravet er klart, at det ikke på nogen måde må indeholde kemiske stoffer af nogen art - og at produktionsanlægget er godkendt. Hovedindgrediensen er sphagnum, som er et naturprodukt og hermed "neutralt" i ren form.

Specifikationer
Varenummer: PS1810/045
Mærke: Pindstrup

Om Pindstrup

Pindstrup er en af verdens førende producenter af produkter til gartnerier og havebrug. Pindstrup producerer primært muld til planter, træer, køkkenhaver osv., samt gødning hertil. Pindstrup leverer til mere end 100 lande og har derfor stor erfaring og deres produkter er gennemprøvede.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

7. juni 2019 17.47

Bedømt af Marianne

(ingen kommentar)

(ingen kommentar)

Fragt og levering