Disse sæbespåner er fyldt i en praktisk bøtte, som er meget nemmere at håndtere, men er stadig det originale produkt bare i en ny forklædning.

Sæbespånerne vegetabilske og indeholder ikke glycerin og EDTA, også er det med et aktivt sæbeindhold på over 80%.

Brugsanvisning:

Ca. 15 g pr. 10 liter blødgjort vand.
Ca. 35 g pr. 10 liter ikke-blødgjort vand.

Ved korrekt dosering sparer du penge og minimerer miljøbelastningen.

Alm. vask: Anvendes til vask af alle tekstiler i hånden. Ved meget snavset tøj kan det ligge i blød i ca. 15 minutter, hvis farverne tåler det. Læg aldrig uld og silke i blød.

Finvask: Især velegnet til finvask af islandsk uld, spindeuld o. lign. der ikke må affedtes. Vaskes i rigeligt håndvarmt vand (30-40 grader). Vaskevandet trykkes igennem tøjet. Gnid ikke, da det kan give filtning af ulden. Tøjet skylles omhyggeligt i mindst 3 hold vand som har samme temperatur som vaskevandet. Centrifugér skånsomt eller rul tøjet ind i et frottéhåndklæde og lad det ligge i ca. 2 timer. Strikvarer trækkes i facon og bredes glat ud til tørre på et tørt håndklæde. Tør aldrig strikvarer i uld i solen, ved stærk varme eller i tørretumler.

Gulve: Anbefales til ubehandlede og ludbehandlede trægulve, uglasserede klinker, skifer, granit, marmor, terrazzo og linoleum. Anvend ca. 15 g til 10 liter varmt vand. Overdoserer du sæbespånerne vil det give fedtede gulve. Ved for meget sæbevask vil gulve i stenmaterialer og linoleum efterhånden blive fedtede, i disse tilfælde kan man af og til foretage vask med et universal rengøringsmiddel.

Møbler: Træmøbler som er ubehandlede f.eks. eg og fyr rengøres og vedligeholdes bedst med sæbevand. Borde med linoleumsbelægning er sæbevand ligeledes egnet. Vask og plej lædermøbler med sæbevand.

Smykker: Er smykkerne blevet beskidte så kan de vaskes i sæbevand. Anvend en blød børste, og skyl efter med lunkent vand og polér til sidst med en blød klud.

Indeholder:

Sæbe, fremstillet af kokos- og palmekerneolie >30%
Alkalisk pH ca. 9,5 i brugsopløsning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Specifikationer
Varenummer: BJ3801-0,5
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 500 g

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering