Technic fodboldmål fra Salta, passer godt til panna fodbold, hvor du kan forbedre dine tekniske færdigheder indenfor streetfodbold. 

Fodboldmålet har en størrelse på 150 x 60 x 60 cm, hvilket er de officiele mål indenfor hvor store panna mål skal være. Dette giver dig rammerne for den profesionelle karriere indenfor streetfodbold.   


Panna målet er fremstillet af en galvaniseret stålramme, som har en matsort pulverlakering og vinkelrette hjørner. Målet har et kvalitetsnet der er vejrbestandigt og kan holde til selv de hårdeste skud. 

Målet er nem at anvende, da det samles med en klik konstruktion, så du nemt kan opsætte målet eller pakke det sammen over vinteren.Værd at vide om produktet

  • Topkvalitet til den helt rigtige pris 
  • Sikker og gennemtestet
  • Stort udvalg af tilbehør
Specifikationer
Varenummer: NSH807-501
Mærke: Salta

Om Salta

Salta er en af de førende trampolinproducenter i Europa og er virkelig eksperter på deres område, hvilket er demonstreret i deres fremragende sortiment af trampoliner. I modsætning til mange andre producenter koncentrerer Salta sig kun om at designe og udvikle trampoliner, hvilket resulterer i gode trampoliner af høj kvalitet til overkommelige priser.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering