Salta Motion Rebounder er perfekt til at udvikle dine tekniske færdigheder indenfor afleveringer, skud og hovedstød. Rebounderen er også god at bruge når i er flere sammen, hvor i kan træne sammen eller lave udfordringer alt efter eget ønske. 

Med det unikt designede quick release-klemmesystem kan du nemt og præcist indstille rebounderen i forskellige vinkler op til 110 grader. Dette betyder, at du kan skifte træningsteknikker med lethed og variation, hvilket gør din træning uendeligt alsidig. Selve rammen er produceret af stål, hvor den er udstyret med et stærkt og vejrbestandigt nylonnet, som fastholdes sikkert på plads af galvaniserede fjedre.

Rebounderen kan ikke kun bruges til fodbold, men også mange andre sportsgrene såsom håndbold, tchoukball og volleyball. Med disse multifunktionelle egenskaber har du mulighed for at øve et utal af sportsteknikker med rebounderen fra Salta.

Værd at vide om produktet

  • Topkvalitet til den helt rigtige pris 
  • Sikker og gennemtestet
  • Stort udvalg af tilbehør
Specifikationer
Varenummer: NSH807-506
Mærke: Salta

Om Salta

Salta er en af de førende trampolinproducenter i Europa og er virkelig eksperter på deres område, hvilket er demonstreret i deres fremragende sortiment af trampoliner. I modsætning til mange andre producenter koncentrerer Salta sig kun om at designe og udvikle trampoliner, hvilket resulterer i gode trampoliner af høj kvalitet til overkommelige priser.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering