Salta Comfort Edition Inground er en nedgravningstrampolin, der kommer i et smukt design, som passer perfekt til alle omgivelser og er udviklet i henhold til de nyeste standarder, der gør den ekstremt sikker at bruge.

Forskellen på en aldmindelig trampolin og en Inground trampolin, er at inground er beregnet til nedgravning, hvilket gør det nemmere for dig at få den monteret i jorden, da der ikke skal tages højde for de lange stolper.

Trampolinen har 72 dobbeltforzinkede koniske fjedre, der giver dig mulighed for at hoppe højt og skabe sjove oplevelser, med de nærmeste. 

Stålrammerne er produceret i slidstærk galvaniseret jern, der samtidigt er forsynet med en sort blank belægning.

Derudover har trampolinen en 20 mm tyk og 20 cm bred kantmåtte, der har til formål at beskytte både dem der hopper, men også for at afskærme fjedrene.

Trampolinen har en højde på 20 cm fra jorden og har en dobbeltsidede lynlås, der gør det nemt at gå til og fra trampolinen. 

Størrelsen på trampolinen udgør Ø396 cm og et springareal på Ø338 cm 

Du kan tilkøbe yderligere tilbehør til trampolinen lige her: 

Specifikationer:
Størrelse: Ø396 cm
Springareal: Ø338 cm
Trampolin højde: 20 cm
Trampolinhøjde inkl. sikkerhedsnet 210 cm
Anbefalet max brugervægt: 120 kg
Vægt klaret i test: 300 kg
Certificering, test: TÜV, CE, EN 71-14 Ramme ben & samlingsrør: Ø 38 mm rustfri galvaniseret rør, tykkelse 1,5 mm (topramme) & 1,2mm (ben) Antal ben: 4 stk. – sort farve Fjeder dobbelt galvaniseret stål: L: 140 mm, 72 fjedre i alt sølvgalvaniseret Kantmåtte: Tykkelse 20 mm EPE skum, bredde 20 cm PVC 0,35 mm farve sort Springmåtte og sikkerhedsnet materiale: Polypropyleen – inkl. lynlås i sikkerhedsnet Garanti: Ramme, sikkerhedsnet & springmåtte 2 år, kantmåtte & fjeder 1 år Tilbehør (ikke inkluderet): Beskyttelsesovertræk 805-611

Værd at vide om produktet

  • Topkvalitet til den helt rigtige pris 
  • Sikker og gennemtestet
  • Stort udvalg af tilbehør
Specifikationer
Varenummer: NSH805-821
Mærke: Salta
Farve: Sort

Om Salta

Salta er en af de førende trampolinproducenter i Europa og er virkelig eksperter på deres område, hvilket er demonstreret i deres fremragende sortiment af trampoliner. I modsætning til mange andre producenter koncentrerer Salta sig kun om at designe og udvikle trampoliner, hvilket resulterer i gode trampoliner af høj kvalitet til overkommelige priser.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering