Royal Baseground trampolin, der kommer i en høj kvalitet. Trampolinen er en sports trampolin, hvor du kan øve nogle af de helt vilde tricks.  

Størrelsen på trampolinen udgør 305 x 214 cm og kommer i en firkantet form.  

Såkaldte Inground trampoliner, er beregnet til nedgravning, hvilket gør det nemmere at monterer i jorden, da der ikke skal tages højde for de lange stolper.

Baseground trampolinen er udviklet med et 'Air Performance System', hvis funktion er at optimere luftstrømmen. Dette er med til at optimere hoppeoplevelsen, så man får den perfekte
 hoppekomfort, da det altid skal være en god oplevelse at hoppe på trampolin. Systemets funktion gør også trampolinen meget lydsvag.

Udvendigt er denne trampolin udstyret med robuste paneler, der giver et stabilt fundament.  

Den medfølgende kantmåtte har et net-system, der skal monteres, da det forhindrer børn i at komme i direkte kontakt med fjedrerne. 

Royal Baseground sports trampolin ligger i samme højde med græsplænen, hvilket gør denne smukke trampolin fuldt integreret i din have. 

Sports trampolinen er uden sikkerhedsnet og henvender sig til teenagere og voksne. Trampolinen er kun godkendt til børn, hvis der tilkøbes et sikkerhedsnet.

Du kan tilkøbe tilbehør til trampolinen lige her: 

Specifikationer:
Størrelse: 305x214 cm
Springareal: 231x143 cm
Trampolin højde: 3 cm over grund (ramme konstruktion 27 cm)
Anbefalet max brugervægt: 120 kg
Vægt klaret i test: 300 kg
Ramme ben & samlingsrør: Ø 51,8 mm rustfri galvaniseret rør på topramme (ben 42 mm), tykkelse 2 mm Antal ben: 4 stk. – sort farve Fjeder dobbelt galvaniseret stål: L: 210 mm,- Dia. 23,5 mm - 76 fjedre i alt guldgalvaniseret Kantmåtte: Tykkelse 25 mm EPE skum, bredde 43 cm PVC 0,55 mm farve sort Springmåtte materiale: Polypropyleen Garanti: Ramme 3 år, springmåtte 2 år, kantmåtte & fjeder 1 år
Tilbehør (ikke inkluderet): Sikkerhedsnet 805-817, stormankre 805-558 samt cover 805-583 

Værd at vide om produktet

  • Topkvalitet til den helt rigtige pris 
  • Sikker og gennemtestet
  • Stort udvalg af tilbehør
Specifikationer
Varenummer: NSH805-815
Mærke: Salta
Farve: Sort

Om Salta

Salta er en af de førende trampolinproducenter i Europa og er virkelig eksperter på deres område, hvilket er demonstreret i deres fremragende sortiment af trampoliner. I modsætning til mange andre producenter koncentrerer Salta sig kun om at designe og udvikle trampoliner, hvilket resulterer i gode trampoliner af høj kvalitet til overkommelige priser.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering