Beskæringspakke bestående af Felco 2, Felco 990 fedt og Felco 980 spray. Felco 2 er en prisvindende beskæresaks i absolut højeste kvalitet. Du får en professionel beskæringssaks, hvor slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi er i højsædet. Med dens indstillingsmekanisme giver den let indstilling af skærehovedet præcist efter dine egne behov. 

Felco 2 er behagelig at arbejde med, da der er fokus på komfort i form af dens tilpassede fingergreb og støddæmpere i gummi der beskytter håndleddet mod overbelastning.     

Felco 990 fedt er et smøremiddel på spray, som er med til at vedligeholde dit Felco produkt. Vedligeholdlelsesfedtet reducerer slitage og beskytter mod bla. Vand. Felco 990 er en syntetisk, biologisk og nedbrydelig lithium/calcium baseret fedt, som hjælper til at bevare en høj skærekvalitet.

Felco 980 vedligeholdelsesspray bruges til at vedligeholde dine Felco kabel-cuttere, grensakse og beskæresakse. Sprayen fokuserer præcist på saft, rust og støv, hvor smøremidlet renser og beskytter effektivt skærehovedet for bedre og vedvarende ydeevne på dit Felco-værktøj.

Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæringsprodukter.

Værd at vide om produktet

  • Sampak med saks, fedt og spray
  • Velegnet til større hænder
  • Hylster i kraftigt læder
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN5790-1
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering