Fliserens er effektiv til at fjerne skidt og uønskede belægninger på alle typer af betonoverflader, som eksempelvis fliser i indkørsler, terrasser og gangarealer. Skidt og uønskede belægninger forsvinder let, når du starter med fliserensen.

Fliseimprægnering lys klar-til-brug er til dig der ønsker flotte lyse betonfliser med det samme. Fliseimprægnering Lyse klar-til-brug er klar til brug lige fra dunken af, hvor du med det samme vil se resultatet. Fliserne bliver betydeligt lysere og ønskes der endnu lysere betonfliser, er det muligt at give fliserne flere behandlinger.

Der anbefales efter brug af fliserens at anvende fliseimprægnering, da det vil holde længere og fliserne vil være mindre modtagelige for belægninger og nye alger. 

Værd at vide om produktet

  • Sampak - bestseller!
  • Renser, styrker og lysner fliserne
  • Kvalitet siden 1935
Specifikationer
Varenummer: BJ7662-2,5L-1
Mærke: Bollerup Jensen

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering