Ren bil autoshampoo er en koncentreret sæbe med voks, som effektivt kan bruges til at fjerne skidt og snavs og efterlader en flot nyvasket glans på din bil. Der bruges 1 dl autoshampoo til 5 L vand. Der er 750 ml i beholderen.


Cockpitrens er et koncentreret rensemiddel. Rensemidlet er kraftigt fedtopløsende og fjerner nikotin, hvor der ingen hinde efterlades. 


Fælgrens er effektiv til rens af fælge, hvor rensen fjerner snavs, tjære, olie, rustbeskyttelse, bremsestøv og asfalt fra dine fælge. Fælgrensen kan bruges uden at det vil skade lak og gummi.


Glasrens anvendes på vinduer, glas og plast, hvor rensen effektivt fjerner snavs, sod, trafikfilm, nikotin og fedtede fingre. Der efterlades ingen hinde.  


Insekter på bilruden kan være besværlige at få vasket af, men med insektfjerner kan du effektivt fjerne indtørrede insekter, snavs, trafikfilm og sod. Insektfjerneren efterlader ingen hinder.

Specifikationer
Varenummer: BJH7300-0,75-1
Mærke: Bollerup Jensen

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering