Ligger din græsplæne helt eller delvist i skygge er Nordic Gardens Skyggegræs det rigtige valg. Skyggegræs græsfrø er specielt designet til skyggefulde områder, men fungerer også godt under åbne forhold. Græsblandingen er velegnet til alle jordtyper, til områder omkring bygninger, omkring og under træer. Blandingen giver en langsomtvoksende plæne med meget høj skygge- og tørketolerance, god slidstyrke og langsom vækst.

En græsblanding med flere arter gør græsplænen mindre sårbar overfor sygdomme og indhold af rajgræs giver god slidstyrke. Nordic Gardens Skyggegræs er specielt egnet til det danske klima.

Vidste du at?

Græsfrø skal have både fugt og varme for at komme i gang med etablering. Er jorden kold og vejret tørt, har græsfrø dårlige vilkår. Så ligger frøene i dvale og spirer først når forholdene er mere gunstige.

Indhold: 5 liter / 70 m2

Sammensætning

10% Alm. rajgræs 
20% Rødsvingel (S) 
60% Strandsvingel 
10% Alm. rapgræs

Værd at vide om produktet

  • Trives i skyggefulde områder
  • Hurtig fremspiring
  • S-mærkede græsfrø
  • Kvalitetsblanding fra Nordic Gardens
Specifikationer
Varenummer: BMB40003
Mærke: Nordic Gardens
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 51-100 m2

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering