Rammer en invasion af snegle din have, hvor flere planter bliver angrebet og ædt, så kunne denne sneglefælde være en god løsning på problemet.

Her får du en effektiv og giftfri sneglefælde, som er nem at håndtere, og som falder godt ind i havens omgivelser.


Sådan bruger du sneglefælden  • Tag låget af fælden og fyld den med 2-3 dl øl eller en blanding af ca. 7 spsk. sukker, ca- 1 tsk. tørgær og 2 dl. koldt vand.


  • Anbring sneglefælden et skyggefuldt sted i haven hvor du ved eller mistænker sneglene at være. Sneglene vil blive lokket af duften fra sneglefælden, hvor de kryber ned gennem hullerne, men ikke kan komme ud og drukner.
  • Besøg gerne sneglefælden hver dag. Grav indholdet ned og vask fælden af. Sneglefælden fyldes med nyt lokkemad og sættes tilbage i haven.


  • Sæt gerne sneglefælden ud i den tidlige start af sæsonen, så du minimerer spredningen af snegle.
Specifikationer
Varenummer: NG8533
Mærke: Nelson Garden

Om Nelson Garden

Nelson Garden er et populært svensk brand startet i 1933 med repræsentation i hele Norden. Firmaet tilbyder en lang række spændende produkter, der gør det nemt at dyrke og dække haven. Nelson Gardens produkter er både prisvenlige og særdeles effektive! De forbedrer dyrkningsklimaet, giver skygge til spirende planter og ikke mindst holder de skadedyr væk fra dine afgrøder.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering