Bionedbrydelig fiberbakke med 5 bakker, hver med 6 rum, der måler 6 x 6 cm. Disse bakker er mere venlige for miljøet end plastikpotter, fordi de er lavet af naturlige materialer som træfiber, og de nedbrydes også hurtigere.

Du kan bruge fiberbakkerne til at spire dine frø indendørs. Når planten er stor nok, kan den let flyttes direkte ud i jorden, hvilket mindsker risikoen for, at den bliver chokeret af flytningen. Rødderne kan vokse nemt gennem potten uden problemer, hvilket hjælper med at holde planten sund.

En vigtig fordel ved fiberbakkerne er, at de naturligt nedbrydes. Når planten er stor nok til at blive flyttet direkte til jorden eller en større beholder, kan du blot sætte hele potten i jorden, og den vil gradvist blive nedbrudt over tid.

Potterne tillader også, at luft og fugt lettere kan trænge ind i jorden sammenlignet med plastikpotter.

Værd at vide om produktet

  • Miljøvenlig forspiring og udplantning  
  • 100% naturligt materiale 
  • Bliver naturlig nedbrudt i jorden
Specifikationer
Varenummer: TP887312
Mærke: Sogo

Om Sogo

Bliv bedre i haven - og gør dyrkning til en leg! Med SOGO's haveprodukter kan du gøre den professionelle gartner kunsten efter. Sogo tilbyder et komplet sortiment af smarte haveartikler, som hjælper til et bedre resultat i haven, på altanen eller på terrassen. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering