Et løgjern, løgsætter eller løgplanter, ja kært barn har mange navne. Uanset hvad du ynder at kalde den, er løgjernet et praktisk haveværktøj, der bruges til at plante løg i jorden på en hurtig og effektiv måde.

Fordelene ved at bruge et løgjern inkluderer en hurtigere og mere ensartet plantning af løg. Den sikrer også, at løgene plantes i den korrekte dybde og afstand.

For at bruge et løgjern skal du først finde ud af, hvor i din have du ønsker at sætte dine løg. Derefter stikker du spidsen af løgjernet ned i jorden og drejer den forsigtigt for at lave et hul af passende dybde og størrelse. Herefter kan du placere løget i hullet og fjerne løgjernet fra jorden.

Uanset om du dyrker løg i en større have eller i en mindre køkkenhave, kan et løgjern være et praktisk redskab, der sparer dig tid og besvær ved at plante løg manuelt.

På løgjernet finder du også en mål indikator, så du nemt kan aflæse, hvor mange centimeter du kommer ned i jorden.

Håndtaget på løgjernet er fremstillet af FSC-certificeret aske træ og selve jernet er af rustfrit stål.

Løgjernet måler: totallængde 24 cm, selve jernet 11 cm, diameter nederst på jernet 6 cm. 


Værd at vide om produktet

  • Fremstillet i rustfri stål 
  • Håndtag i asketræ
  • Hurtig og ensartet plantning af dine løg
  • Løgene plantes i korrekt dybde
Specifikationer
Varenummer: TP887442
Mærke: Sogo

Om Sogo

Bliv bedre i haven - og gør dyrkning til en leg! Med SOGO's haveprodukter kan du gøre den professionelle gartner kunsten efter. Sogo tilbyder et komplet sortiment af smarte haveartikler, som hjælper til et bedre resultat i haven, på altanen eller på terrassen. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering