Solist læggekartoffel 1,5 kg er en meget tidlig økologisk kartoffel. Det er en medium fastkogende kartoffel, der er dejlig og mild i smagen.

Solist er en af Danmarks tidligste kartoffelsorter, og er velegnet som nye kartofler, da de hurtigt bliver store og giver meget tidlige kartofler. Solist læggekartofler giver ikke et specielt stort udbytte, men til gengæld får du flotte gulkødet og ovale ensformede knolde, med glat skind.

Solist læggekartofler er både brok- og nematoderesistent.

Solist kartofler smager bedst når de er taget direkte fra jorden, og er ikke oplagt til lagring i længere tid. Kartoflerne skal blot skylles grundigt og kan derefter spises med skræl. Ønsker du alligevel af gemme solist, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og køligt ved omkring 5 grader.

Tidlige solist læggekartofler

Her får du en netpose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Solist er en kartoffelsort der bør forspires rimeligt tidligt, da den har en lang spiredvale.

Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Lægges når de er spirede, som typisk er i slut marts eller start april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Da solist kartofler er en meget tidlig sort, kan du forvente velsmagende kartofler der er hurtigt spiseklare.

Produktdata

  • 1,5 kg certificerede læggekartofler
  • Tidlig kartoffelsort med mild smag
  • Læggetidspunkt: marts/april (forspires i god tid)
  • Høstperiode: meget tidligt
  • God resistens over for skurv
  • Brokresistent og nematoderesistent

Læs også: Dyrkning af kartofler

Værd at vide om produktet

  • Certificerede læggekartofler 
  • Skøn spisekartoffel 
  • Fastkogende og velsmagende 
  • Meget tidlig sort
Specifikationer
Varenummer: PK2234
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Meget tidlig

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

5 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

11. maj 2021 10.02

Bedømt af Lise Høj

Super internet shop

Jeg bestilte læggekartofler ret sent på sæsonen (slutningen af april) og fik dem på tilbud hos haveglad.dk, da sorten Solist var udsolgt mange andre steder. Få dage efter modtog jeg de fineste læggekartofler, god størrelse og fasthed, absolut ikke indtørrede som de sidste læggekartofler nogle gange er. Tak for god service:-)

1. juni 2021 07.06

Bedømt af Ulla Ibsen

Fine varer

De læggekartofler jeg fik var meget fine og er allerede ved at komme op af jorden

8. april 2022 09.24

Bedømt af Anette

Fin kvalitet læggekartofler

De var alle faste og med små spirer - så fine

Fragt og levering