Solist læggekartoffel 10 kg er en meget tidlig økologisk kartoffel. Det er en medium-fastkogende kartoffel, der er skøn og mild i smagen.


Solist er en af Danmarks tidligste kartoffelsorter, og er velegnet som nye kartofler, da de hurtigt bliver store og giver meget tidlige kartofler. Solist kartoflerne giver ikke et specielt stort udbytte, men til gengæld får du flotte gulkødet og ovale ensformede knolde, med glat skind.


Solist læggekartofler er både brok- og nematoderesistent.


Solist kartoflerne smager bedst når de tages direkte fra jorden, og er ikke oplagt til lagring i længere tid. Kartoflerne skal blot skylles grundigt, og kan derefter spises med skræl. Ønsker du alligevel af gemme solist, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og ved omkring 5 grader.


Tidlige solist læggekartofler


Her får du en sæk med 10 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Solist er en kartoffelsort der bør forspires tidligt, da den har en lang spiredvale.


Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Lægges når de er spirede, som typisk er i slut marts eller start april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Da solist er en meget tidlig sort, kan du forvente velsmagende kartofler, der er hurtigt spiseklare.


Produktdata  • 10 kg certificerede læggekartofler
  • Tidlig kartoffelsort med mild smag
  • Læggetidspunkt: marts/april (forspires i god tid)
  • Høstperiode: meget tidligt
  • God resistens over for skurv
  • Brokresistent og nematoderesistent

Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2300
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Meget tidlig

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering