Solist økologisk læggekartoffel 1,5 kg er en meget tidlig økologisk sort. Det er en forholdsvis fastkogende kartoffel, der er skøn og mild i smagen.


Solistkartoflen er en af landets tidligste kartoffelsorter, og er perfekt som nye kartofler, da de hurtigt bliver store og giver meget tidlige kartofler. Øko solist læggekartofler giver ikke et specielt højt udbytte, men til gengæld får du flotte og ensartede ovale knolde, med glat skind og et flot lysegult kød.


Solist læggekartofler er brok- og nematoderesistent.


Kartoflerne smager bedst direkte fra jorden, og er ikke oplagt til længere tids lagring. De skal blot skylles grundigt og kan spises med skræl. Ønsker du alligevel af gemme solist kartoflerne, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og køligt ved ca. 5 grader.


Økologiske læggekartofler


Her får du en pose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Solist øko er en kartoffelsort der bør forspires tidligt, da sorten har en lang spiredvale.


Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Udlægges når de er spirede, som normalt er i slutningen af marts eller starten af april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Da solist kartofler er en meget tidlig sort, kan du forvente velsmagende økologiske kartofler der er hurtigt spiseklar.


Produktdata  • 1,5 kg certificerede økologiske læggekartofler
  • Tidlig kartoffelsort med mild smag
  • Læggetidspunkt: marts/april (forspires i god tid)
  • Høstperiode: meget tidligt
  • God resistens over for skurv
  • Brokresistent og nematoderesistent

Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2244
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Meget tidlig

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering