Mungbønnespirer er lækre og knasende og giver en nøddeagtig smag med en anelse sødme. Man bruger tit mungbønnespirer i det asiatiske køkken, især i kinesiske, japanske, koreanske og thailandske retter. Spirerne giver en lækker smag og en skøn struktur at tygge på. Anvend spirerne i alt fra salater, nudelretter, ruller, wokretter til suppe.
Mungbønnespirer er rig på vitaminer, mineraler og kostfibre. Spirerne er klar til høst efter ca. 5 dage.
Posen indeholder ca. 250 g. frø.
Sådan gør du:
- For at spirerne kan trives, kræver de både ilt og tilstrækkelig plads. Derfor er det vigtigt at afmåle den rigtige mængde af frø.
- Når du modtager spirefrøene, er de tørre og i dvale. For at igangsætte spireprocessen skal du lægge spirerne i blød.
- Når dine spirefrø har absorberet tilstrækkeligt vand, er de nu klar til at komme over i spirebeholderen, hvor deres vækst begynder.
- Spirer trives i dagslys uden direkte sollys. Hvis du ønsker at fremskynde deres vækst, kan du give dem kunstigt lys fra en vækstpære i op til 10-16 timer dagligt.
- For at spirerne kan trives optimalt, skal de være en anelse fugtig hele tiden. De skal derfor skylles morgen og aften med køligt vand fra hanen.
- Når dine spirer har nået den ønskede størrelse, er det tid til at høste dem. Giv dem en grundig skylning og nyd dem som en del af din kost.
Værd at vide om produktet
- Økologiske spirer
- Sød nøddeagtig smag
- Perfekt til salater, nudel- og wokretter
- Klar til høst på 5 dage
Specifikationer
Varenummer: | TP881611 |
---|---|
Mærke: | Buzzy |
Om Buzzy
Login
Kommentarer
Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.
Fragt og levering