Vrå Mørtelværk's Stolpebeton er et produkt der blot skal tilsættes vand. VM stolpebeton er et færdigprodukt, tildannet med en 0-4 mm tørret sand.


Stolpebeton er velegnet til nedstøbning af stolper, stolpesko, tørrestativer o.l., hvor den færdige støbning ikke er synlig.


Stolpebeton har en trykstyrke på >15 Mpa.


Pose á 25 kg / 15 liter.


En pose giver ca. 20 liter færdig beton.Faststøbning af stolper til hegn, gyngestativ, garage, postkasse osv
Der er specielle krav ved faststøb-ning af høje ting, f.eks. flagstænger (følg producentens anvisninger). Ved træstolper kan der med fordel bankes et par søm i stolpen, så hol-der betonen bedre fast i stolpen inden den placeres i et 90 cm dybt hul.

Betonen kan blandes direkte i hullet. Hæld skiftevis stolpebeton (direkte fra sækken) og vand i hullet. Bland det forsigtigt i hullet og stamp det godt på plads. Betonen skal have en jordfugtig konsistens.

Betonen kan også bruges til at beskytte stolpen mod råd, ved at føre det over jordhøjde og rettes af med fald væk fra stolpen.

Sæt stolpen i lod og afstiv stolpen. Den midlertidige afstivning kan normalt fjernes dagen efter afhængigt af temperatur. Hvis du vil udføre et fundament til f.eks et skur eller en garage, kan det opbygges med fundablokke. Til de bærende stolper kan du med fordel støbe stolpesko ned i betonen. Placer stolpeskoen i den våde beton. Når betonen er tør, fastgør du stolperne i stolpeskoen
Specifikationer
Varenummer: VM483-1
Mærke: BMB

Om BMB

Danske BMB leverer en bred palette af praktiske haveprodukter. Nøgleord er kvalitet og værdi for pengene - din garanti for de bedste produkter på markedet. BMB tilbyder blandt andet fiber- og ukrudtsduge, højbede, sphagnum, brændeprodukter og meget andet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering