Med dette dyrk-selv-kit har du mulighed for at dyrke dine egne naturlige ingredienser til din te.

Sættet indeholder 6 forskellige frøposer hvor du følgende urter bestående af citronhestemynte, kamille, lakridstagetes, citrongræs, fennikel og grøn mynte.

Find et solrigt sted til sættet, hvor jorden og frøene kan få nok sollys. For at opnå de bedste resultater anbefales det at vande sættet et par gange om ugen.

Efter ca. 4 uger, når planterne har vokset sig store nok, plantes de ud på friland, og du kan efterfølgende høste urterne til din te.

Sådan gør du:

 1. Placér de små kokosbriketter på f.eks. en underkop og tilsæt 200 ml lunkent vand. Efter cirka fem minutter er kokosfibrene mættede, og dine briketter er klar til brug. 
 2. Fordel jorden over de seks potter og så frøene. Placér de 2 medfølgende støttelabels mellem plastikken og papiret på siden af dyrkningssættet. Mærkerne hæver låget lidt og sikrer, at frøplanterne har nok plads. 
 3. Placér sættet et lyst sted, f.eks. på en vindueskarm, og hold jorden let fugtig.
 4. Når planterne når en højde på 4-5 cm, kan de plantes om i en potte eller direkte ud i jorden i maj.

Citronhestemynte kan plantes ud når de er ca. 4-5 cm høje i slutningen af maj. De plantes med en afstand på 25 x 25 cm. Bladene kan bruges friske eller tørrede og har en kraftig citronagtig duft, der giver din kop te en aroma, der minder om Earl Grey.

Kamille kan plantes ud når de er ca. 4-5 cm høje i løbet af maj. De plantes med en afstand på 20 x 20 cm. Kamille te laves af tørrede, halvåbnede blomsterknopper og er effektiv mod søvnløshed og mavesmerter.

Lakridstagetes kan plantes ud når de er ca. 4-5 cm høje i løbet af maj. De plantes med en afstand på 25 x 25 cm. De tørrede blade har en let anisduft og smag. Teen beroliger maven.

Citrongræs planten er vinterhårdfør, så det er klogt at holde den i potter (minimumstemperatur 10 °C). De tørrede blade har en citronagtig duft og smag. Te lavet af de tørrede blade anses for at være sund og forfriskende.

Fennikel kan plantes ud når de er ca. 4-5 cm høje i løbet af maj. De plantes med en afstand på 30 x 40 cm. Tørrede fennikelfrø er gode for fordøjelsessystemet.

Grøn mynte kan plantes ud når de er ca. 4-5 cm i løbet af maj. de plantes med en afstand på 25 x 25 cm. Mynte er en frisk urt med en kraftig duft - brug de friske blade til myntete.

Specifikationer:

 • 6 forskellige slags frø
 • 6 stk. kokos briketter
 • Inkl. vejledning
 • Kasse med 6 rum til at så i
 • Bund og låg fungerer som mini drivhus
 • 2 støttelabels for at holde låget oppe

Værd at vide om produktet

 • Nem dyrkning af egne te-ingredienser
 • Indeholder 6 forskellige slags frø
 • Komplet sæt med alt hvad du behøver
Specifikationer
Varenummer: TP085172
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering