Naturlig kartoffelgødning. Terra Life Kartoffel-Vit er en grøngødningsblanding, skabt specielt til dyrkning af kartofler. Blandingen giver hurtigt et tæt dække på jorden samtidig med at den vitalisere jorden. Sammensætningen er lavet for at imødekomme de behov der er når du dyrker kartofler. Den sikrer hurtig skygge på jorden, fremmer sunde rødder og øger biodiversiteten.

Bitterlupinen i blandingen er særligt effektiv til at beskytte mod angreb af ringrust. Sommerærten bidrager positivt til jordbakterierne, som yderligere beskytter planterne mod andre sygdomsfremkaldende bakterier.

Planterne visner hen om vinteren og skaber et bundække. Til foråret arbejdes de visne planterester godt ned i jorden. Grøngødning til kartofler indeholder bl.a. nigerfrø, serradel, sommerærter og bitterlupin (smalbladet lupin).

Pakken indholder ca. 500 g. frø som svarer til 75 m2.

Læs mere: Grøngødning.
Læs mere: Sådan dyrker man kartofler. 

Specifikationer:

Såtid: april - september
Sådybde: 2 cm
Indhold: ca. 500 g. frø
Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Specielt sammensat til dyrkning af kartofler
  • Gøder jorden før dyrkning
  • Beskytter mod ringrust og bakterier
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: BB615175
Mærke: Kiepenkerl
Egenskaber: Grøngødning
Levetid: Etårig
Mængde: 500 g
Rækker til: 75 m2
Såtid: April, Maj, Juni, Juli, August, September

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering