Tørvemix er strøelse til heste, som består af en blanding af tørv og spåner. Mange fortræker at strø med en blanding af tørv og spåner for at opnå begge produkters fordele og egenskaber. Tørv leverer den høje sugeevne og den lette kompostering samtidig med, at spånerne tilfører lys og lethed til madrassen.

Tørvemix har mange fordele i hesteboksen: Den er 100 % støvfri, binder ammoniaklugten, har en meget høj sugeevne, er god og nænsom ved hestens hove og er meget let at arbejde med. Derudover sparer du tid ved den daglige pleje af boksen og du går en høj humusværdi ved udbringelse af mødding i haven eller på marken.

Med tørvemix får du desuden en lav kg. pris sammenlignet med f.eks. snittet halm. 

Fremgangsmåde 

  1. Boksen rengøres 
  2. Ved opstart fordeles ca. 5 poser pr. boks ved en standardboks på 12 m2. 
  3.  Hestepærer fjernes dagligt og våde pletter fjernes efter behov. 
  4. Vedligehold: Ca. 1 pose pr. boks pr. uge. Bemærk at bunden kan blive liggende i op til et helt år.

Holmebo tørvemix består af lige dele tørvestrøelse og spåner - 50% af hver. Tørvemix hestestrøelse leveres i håndterbare 300 liters poser og der er 18 poser på hver palle. 

Værd at vide om produktet

  • 100% støvfrit underlag 
  • Binder ammoniaklugten 
  • Meget høj sugeevne 
  • Spar tid i stalden 
  • Svensk topkvalitet
Specifikationer
Varenummer: 5002011
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

3.5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

0%

50%

50%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

6. januar 2020 07.43

Bedømt af Ellen Pedersen

Fungerer godt

Fin tørvemix til prisen

4. januar 2017 10.15

Bedømt af Tørvemix

Fin strøelse

Fint, dog ikke så drøj i forbrug og derfor ret dyrt. Der skal en del strøelse til for at lave en god bund i en boks, strøelsen er heller ikke så holdbart. Vi blev lidt skuffede. Derfor vil jeg anbefale at blande en pose spåner i.

Fragt og levering