GreenBio Topdressing sandet jord er plænedres specielt sammensat til at virke optimalt på sandet jord. Produktet er et mix af fintharpet muld, 0-1 mm sand af fin kvalitet samt varmebehandlet, organisk gødning. Topdressingen giver dig en flot græsplæne, med en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver. 


GreenBio Topdressing til sandet jord indeholder størstedelen af den gødning græsset har behov for i ca. 1 år.

1 bigbag - 1000 liter - 1m3 - rækker til 150-200 m2 græsplæne ved den anbefalede udlægning i 5mm.
Har du store huller i plænen der skal fyldes, rækker produktet naturligvis kortere.


Sådan gør du
Fordel topdressing til sandet jord over græsplænen i ca. 5mm lag - 150-200m2 græs pr. bigbag. 
Dette gøres nemt ved bruge pallen som bigbag'en kom på. Vend pallen på hovedet, bind et par snore i den, og træk den rundt på græsplænen så topdressingen bliver jævnt fordelt.

 Vi anbefaler altid at bruge topdressing i et lag på maksimalt 10mm. Kommer du op højere op – op omkring 20mm – så begynder der at være risiko for at græsset svides. Huller kan godt fyldes med topdressing - men har din græsplæne store huller, kan det være bedre at benytte harpet muldjord.


Hvor ofte skal jeg topdresse?
Vi anbefaler at du som tommelfingerregel giver din græsplæne topdressing hvert forår. Dette sikrer plænen har den næring den skal bruge. Er din plæne hårdt ramt, så topdress den både forår og efterår. Du kan også få lavet en gødningsplan så du kender de præcise forhold ved netop jorden under din græsplæne, og hvad den har brug for.

Er din græsplæne allerede vejens 2. flotteste, men mangler det sidste i at overgå golfbanens green, så er det GreenBio Golf du skal bruge.Indhold

GreenBio Topdressing til sandet jord er fremstillet af fintharpet muld, 0-1 mm sand af fin kvalitet, samt varmebehandlet, organisk gødning.
Produktet er blandet og sorteret på en 6 mm sold - altså en meget fin sortering.

Få topdressing / plænedress leveret i en praktisk Bigbag og undgå spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


Læs også: Topdressing for begyndere - sådan gør du

Specifikationer
Varenummer: 4303028
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter, 2000 liter
Variant: Bigbag 1000 liter - fragtfrit, Bigbag 2000 liter - fragtfrit

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering