GreenBio - den originale danske topdressingGreenBio Topdressing Vækst til økologisk dyrkning er øko varianten af vores bedste blanding og anvendes blandt andet af anlægsgartnere og golfklubber. Topdressing Vækst til økologisk dyrkning er sammensat så græsset har de bedste forudsætninger for vækst. Resultatet er en flot og stærk græsplæne, med en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. gåsebillelarver. 100% økologisk.Produktet indeholder størstedelen af den gødning som græsplænen har behov for i ca. 1 år.

1  bigbag - 1000 liter - 1m3 - rækker til 150-200 m2 græsplæne - ved den anbefalede udlægning i 5mm.
 Har du store huller i plænen der skal fyldes, rækker den dog kortere.


Sådan gør du


Fordel GreenBio Topdressing Vækst til økologisk dyrkning over græsplænen i ca. 5mm lag - 150-200m2 græs pr. bigbag. Dette gøres nemmest ved bruge pallen som bigbag'en kom på. Vend pallen på hovedet, bind et par snore i den, så du kan trække den rundt på græsplænen og dermed fordele topdressing.

Vi anbefaler at bruge topdressing i et lag på maksimalt 10mm. Kommer du højere op, op omkring et 20mm lag, så begynder der at være risiko for at græsset svides. Huller kan sagtens fyldes med topdressing - men ved større huller kan det være fordelagtigt at bruge harpet muldjord som opfyldning i stedet.


Hvor ofte skal jeg topdresse
Vi anbefaler som tommelfingerregel at give din græsplæne topdressing hvert forår. Dette sikrer at plænen har den næring den skal bruge. Er din plæne hårdt ramt, så topdress den både forår og efterår.

 Du kan også få udarbejdet en gødningsplan, så du kender de præcise forhold ved netop jorden under din græsplæne – og hvad den har brug for. Er din græsplæne allerede vejens 2. flotteste, men mangler det sidste i at overgå golfbanens green, så er det GreenBio Golf du skal bruge.


Indhold


GreenBio Topdressing Vækst til økologisk dyrkning er fremstillet af 0-1 mm sand af fin kvalitet, og varmebehandlet organisk gødning. 
Produktet er blandet og sorteret på en 6 mm sold - altså en meget fin sortering.

Få Topdressing Vækst til økologisk dyrkning, leveret i en praktisk Bigbag og undgå spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer.


Læs også: Topdressing for begyndere - sådan gør du

Specifikationer
Varenummer: 4303023
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering