Med Turfline® Den rigtige får du en tæt og slidstærk græsplæne, som tåler leg og boldspil. Med de nøje udvalgte og langsomt voksende græsfrø, kan du springe hver 4. klipning over. Altså 25% færre klipninger i vækstsæsonen, hvor du i stedet bare kan nyde synet af din grønne plæne. Græssorterne er nøje udvalgte og godkendte til plænebrug.

Den rigtige indeholder græssorten Double S, som også kaldes Quick Action. Denne sort spirer allerede ved 5 grader, og kan sætte et godt rodnet inden ukrudtet tager fat. 2,5 kg rækker til 125 m2 ved nysåning og 250 mved eftersåning. 

Fås også i 7,5 kg. som rækker til 375 m2.
1 kg som rækker til 50 m2.
0,1 kg som rækker til 5 m2.


%ArtSort
15Alm. rajgræsEsquire S
15Alm. rajgræsDouble S (Quick Action)
20EngrapgræsMiracle S
20Rødsvingel 1Wagner  S
15Rødsvingel 2Smirna S
15Rødsvingel 3Maxima 1 S

Hvorfor spirer mine græsfrø ikke?

Vejret spiller en stor rolle i etableringen af en græsplæne. Græsfrø kræver både varme og fugtighed for at spire, og begge dele skal være til stede på samme tid. Er foråret koldt og tørt, vil der gå længere tid, inden der kommer gang i spiringen.

Det kan ikke anbefales at begynde at vande selv. Det kræver store mængder vand, ca. hvad der svarer til 15-20 mm nedbør pr. vanding. Er temperaturen stadig i den lave ende, har vandingen ikke den effekt som man ønskede.

Værd at vide om produktet

  • Quick Action® - Hurtig fremspiring
  • Langsom vækst - færre klipninger
  • Tåler lav klippehøjde
  • En tæt og ensartet græsplæne
Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1001C14x2,5TL
Mærke: Turfline

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

18. november 2020 14.21

Bedømt af Allan Helstrup

Super resultat

Sået slut oktober, og græsset står nu tæt, flot og grønt.

Fragt og levering