Turfline Eco indeholder mikrokløver, som har bakterier på rødderne, der omsætter luftens kvælstof til gødning, som græsset kan udnytte. Det betyder, at der kan spares både tid og penge til plænegødning.

Mikrokløverne blander sig hurtigt med græsset, så græsplænen bliver tæt, og ukrudt får svært ved at trænge igennem. De små kløver må ikke forveksles med de store bredbladede kløver, som ofte ses i græsplæner. Mikrokløveren er væsentligt mindre, og gør bl.a., at du ikke behøver gøde plænen samt, at det lukker af for ukrudt.

  • 1 kg Turfline® Eco rækker til ca. 40 mved nysåning og 80 mved eftersåning.
  • 15 kg. Turfline® Eco rækker til 600 m2  ved nysåning og 1200 mved eftersåning.

Turfline Eco er selvforsynende med gødning, og er et klimavenligt alternativ til almindelige græsfrøblandinger. Turfline Eco fås i 1kg's pakker. Den professionelle udgave Masterline Micro fås i 15kg.

% Art Sort 

40 Alm. rajgræs 20% Esquire S /20% Double S (Quick Action) 
25 Engrapgræs Miracle S
10 Rødsvingel 1 Cappricio S
10 Rødsvingel 2 Smirna S
10 Rødsvingel 3 Maxima 1 S
5 Mikrokløver Pipolina

Hvorfor spirer mine græsfrø ikke?


Vejret spiller en stor rolle i etableringen af en græsplæne. Græsfrø kræver både varme og fugtighed for at spire, og begge dele skal være til stede på samme tid. Er foråret koldt og tørt, vil der gå længere tid, inden der kommer gang i spiringen.

Det kan ikke anbefales at begynde at vande selv. Det kræver store mængder vand, ca. hvad der svarer til 15-20 mm nedbør pr. vanding. Er temperaturen stadig i den lave ende, har vandingen ikke den effekt som man ønskede.

Værd at vide om produktet

  • Professionelt plænegræs med mikrokløver
  • Velegnet til robotplæneklipper 
  • Tåler meget lav klippehøjde
  • En tæt og ensartet græsplæne
Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1007C19x1,0TL
Mærke: Turfline
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

1. juli 2020 10.18

Bedømt af Ronni

Græs til en god pris

Græsset er først lige begyndt at spirer, så jeg kan ikke sige, om mikrokløveren er god, men jeg har høje forventninger til græsset. Prisen kunne jeg ikke finde bedre.

Fragt og levering