Masterline Micro indeholder mikrokløver, som giver en række fordele. Mikrokløver har bakterier på rødderne, som omsætter luftens kvælstof til gødning, som græsset kan udnytte. Det betyder, at der kan spares både tid og penge til plænegødning

Mikrokløverne blandet sig hurtigt med græsset så græsplænen bliver tæt, og ukrudt får svært ved at trænge igennem. De små kløvere må ikke forveksles med de store bredbladede kløver man ofte ser i græsplæner. Mikrokløveren er væsentligt mindre og gør bl.a. at du ikke behøver gøde plænen samt at det lukker af for ukrudt.

  • 1 kg Masterline® Micro rækker til ca. 40 mved nysåning og 80 mved eftersåning.
  • 15 kg. Masterline® Micro rækker til 600 m2  ved nysåning og 1200 mved eftersåning

Masterline Micro er selvforsynende med gødning og er dermed et klimavenligt alternativ til almindelige græsfrøblandinger. Det er bedst at så mikrokløver i foråret og senest d. 15. august. 

% Art Sort 

40 Alm. rajgræs 20% Esquire S /20% Double S (Quick Action)
25 Engrapgræs Miracle S
10 Rødsvingel 1 Cappricio S
10 Rødsvingel 2 Smirna S
10 Rødsvingel 3 Maxima 1 S
5 Mikrokløver Pipolina

Hvorfor spirer mine græsfrø ikke?


Vejret spiller en stor rolle i etableringen af en græsplæne. Græsfrø kræver både varme og fugtighed for at spire, og begge dele skal være til stede på samme tid. Er foråret koldt og tørt, vil der gå længere tid, inden der kommer gang i spiringen.

Det kan ikke anbefales at begynde at vande selv. Det kræver store mængder vand, ca. hvad der svarer til 15-20 mm nedbør pr. vanding. Er temperaturen stadig i den lave ende, har vandingen ikke den effekt som man ønskede.

Læs også: vanding af græsplæne 

Værd at vide om produktet

  • Professionelle kvalitetsfrø
  • Velegnet til robotplæneklipper 
  • Giver selv næring til græsset
  • En tæt og ensartet græsplæne
Specifikationer
Varenummer: DLF403ML1014C1
Mærke: Masterline
Mængde: 11-15 kg
Rækker til: 501-750 m2

Om Masterline

Masterline tilbyder specialudviklede græsblandinger, skabt med nøje udvalgte varianter for at opfylde behovene på steder som golfbaner, stadioner og parker. Blandingerne, der indeholder sorter af høj kvalitet med fine blade og kompakt vækst, er sammensat af to forskellige varianter af hver græsart for at sikre optimal ydeevne og tilpasningsevne til lokale forhold.

4.5 af 5 bedømmelser

(4 kundeanmeldelser)

50%

50%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

24. juli 2020 07.22

Bedømt af Kasper Drevs Christensen

Super flot rgræs

Nu er mit græs blevet slået 2 gange og det ser super flot ud. Personligt syns jeg at det er flot med alle de kløver som er med i blandingen. Kan varmt anbefales.

3. november 2022 09.11

Bedømt af Susanne

Grøn igen

Efter vertikalskæring og gødning eftersåede vi med Masterline Micro i begyndelsen af september (for 2 måneder siden), og vi har igen fået en grøn og tæt græsplæne. Det er en fornøjelse.

19. april 2022 15.15

Bedømt af Uffe Sletting

Ikke spiret endnu.

Frøene sået den 18. marts efter vertikalskæring, men nattefrost og meget lidt regn bevirker at der ikke er spiring endnu. Venter med spænding på mildere vejr.. Med erfaring som gammel landmand er jeg sikker på et godt resultat.

27. august 2023 18.19

Bedømt af Martin

Godt produkt

Vi har ikke fortrudt, at vi valgte et lidt højere kvalitetsprodukt, da vi såede vores nye plæne efter en større ombygning. Særligt døjer vi ikke længere med ukrudt i plænen og der er heller ikke noget mos.

Fragt og levering