Med Turfline eftersåning 4i1 får du en tæt og flot græsplæne.


Disse græsfrø er coatet med Accelerator, som indeholder bl.a. afspændingsmiddel. Dette bevirker at græsfrøene hurtigt absorberer vand, og giver en hurtigere spiring.


Når græsset er etableret, vokser det langsomt, og du slipper for at slå græsplænen så ofte.


Græsfrøene er også beklædt med kalk. Kalk tilfører jorden nyt liv, og græsset får gode vækstbetingelser. Kalk har det formål at neutralisere jordens surhed og øge jordens PH-værdi. Der er kun få planter, der kan trives i sur jord (f.eks. mos).Accelerator-coatningen indeholder også tangekstraker, humussyre, aminosyre, mikronæringsstoffer og rodfremmere. Alt dette bidrager til en flot og grøn plæne.Græsfrøene er S-mærkede, hvilket betyder, at frøene har været igennem en afprøvningsperiode på 3 år, som beviser, at de kan modstå slid, tørke og forskellige sygdomme.2,5 kg rækker til 125 m2

Læs også: eftersåning af græsplæne 

Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1025C1T974x2,5TL
Mærke: Turfline

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

31. juli 2023 12.54

Bedømt af Elisabeth Jensen

hurtig levering

let at så. afventer resultat

Fragt og levering