Med Turfline Fairway er det optimale dekorationsgræs til en smuk, tæt og ensartet prydplæne. Turfline Fairway tåler en tæt klipning og er perfekt til robotplæneklippere. Blandingen består af rød svingel og der tåler tørke, salt og ikke kræver så meget næring. Disse sorter giver underjordiske løbere, der giver en meget tæt græsplæne der tåler lav klippehøjde. 

Blandingen indeholder Quick-action, som gør din græsplæne grøn fra tidligt forår til sent efterår. Græsfrøene spirer allerede ved en jordtemperatur på 5 grader, hvilket betyder, at bekæmpelsen af ukrudt er lettere at vinde fordi det meste ukrudt spirer godt ved omkring 5 grader. Det betyder desuden at ukrudtet ikke får den samme fordel som med andre frøsorter. Quick-action er også modstandsdygtige over for forskellige svampesygdomme som sneskimmel. Da blandingen ikke indeholder rajgræs, er plænen mere udsat i hård forårssol og i tørke.

Ønsker du en slidstærk plæne, der kan klare boldspil og leg, anbefaler vi Turfline - Den Rigtige.

Vejledende mængde: 1 kg græsfrø til 60 m2

Hvorfor spirer mine græsfrø ikke?


Vejret spiller en stor rolle i etableringen af en græsplæne. Græsfrø kræver både varme og fugtighed for at spire, og begge dele skal være til stede på samme tid. Er foråret koldt og tørt, vil der gå længere tid, inden der kommer gang i spiringen.

Det kan ikke anbefales at begynde at vande selv. Det kræver store mængder vand, ca. hvad der svarer til 15-20 mm nedbør pr. vanding. Er temperaturen stadig i den lave ende, har vandingen ikke den effekt som man ønskede.

Læs også: vanding af græsplæne

Værd at vide om produktet

  • Prydplæne med smuk grøn farve
  • Velegnet til robotplæneklipper 
  • Tåler meget lav klippehøjde
  • En tæt og ensartet græsplæne
Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1017C19x1,0TL
Mærke: Turfline

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

3. juni 2021 06.32

Bedømt af Tina Fink-Jensen

Græs

Kommer fint op.

Fragt og levering