Turfline Grass Fix 1 kg. er en rigtig god frøblanding til eftersåning i  plænen. Hver enkelt græsfrø er beklædt med afspændingsmiddel (Accelerator) samt gødning (SeedBooster) med præcis den mængde næring, frøet har brug for under etableringen.

De specielle coatede græsfrø sikrer en hurtig, sikker og stærk etablering, under eftersåning. Derved undgår du at ukrudt får overtaget i etableringsfasen.

Pakken indeholder 1 kg. Turfline Grass Fix, hvilket rækker til et areal på ca. 50 m². 

S-mærkede frø

Græssorterne i blandingerne er ”S”-mærkede. Det betyder, at de er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen for slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Udelukkende frøsorter der er bedre end eksisterende på markedet, opnår at blive S-mærket. Derudover indeholder frøblandingen Quick Action® græsfrø. Med røddernes hurtige og kraftige vækst, kommer plænen sig hurtigere efter tørke. Græsfrøene er desuden sygdomstolerante. 

Sammensætning

%    Art    Sort
45    Alm. rajgæs    Double S (Quick Action)
15    Engrapgræs    Geisha
40    Rødsvingel 3    Hastings

Egenskaber

- Spirer meget hurtigt
- Mindre arbejde 
- Forny plænen hurtigere
- Gøder græsfrøene og ikke ukrudtet 

Værd at vide om produktet

  • Hurtig fremspiring - coated med gødning
  • Høj slidstyrke og tørketolerance
  • S-mærkede græsfrø

Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1040C1T1148x1,0TL
Mærke: Turfline
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering