Turfline har udviklet en flot Margueritbladning med lang blomstringstid og flerårige blomster. Blomsterne er rigtigt flotte og har en lang blomstringstid.

Margueritblandingen har en såtid og lang blomstring fra midt april til september, så du har et varieret udvalg af blomster i haven der skifter over sæsonen. Du kan bl.a. nyde hvid okseøje, cikorie, kornblomst og vild gulerod, der er inspireret af de vilde blomster, man ser på marker og ved grøftekanter.


Blandingen er let at vedligeholde, og skal klippes én gang om året efter afblomstring. Husk ikke at gøde din blomsterblanding, blomsterne skal blot løbende vandes.


Ved at så blomster i din have tiltrækker du automatisk insekter og bier, og skaber spise- og bosteder for disse hårdtprøvede dyr. Du får muligheden for at nyde både blomster og dyr på tæt hold.

Rækker til 10 m2.


Indhold  • Cikorie
  • Hvid okseøje
  • Kornblomst
  • Vild gulerod
  • med mere...

Læs mere om blomsterblandinger i vores haveguide:
Læs om: tulipaner
Læs om: vild have
Læs om: Forårsblomster i haven

Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1029C120x0,1TL
Mærke: Turfline

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering