Turfline® Shadow græsfrø er perfekt til græsplæner de steder hvor der er meget solfattigt. Græsblandingen består nemlig af græsarter, som klarer sig specielt godt under skyggefulde forhold.

Græsfrøene er S-mærket hvilket betyder at de er testet og nøje gennemgået af Landbrugsstyrelsen, for at sikre slidstyrke, sydomsresistens, tørketolerance og skudtæthed. Alt dette betyder at du får dig de bedste græsfrø der findes på markedet. 

Den lille pakke Turfline Shadow passer størrelsesmæssigt perfekt til eftersåninger og reparation af græsplænen. 100 g rækker til 50 m2 ved nysåning 100 mved eftersåning.

Hurtig spiring med Quick Action®

Brug mindre tid og færre penge på klipning med Quick Action®. Med røddernes hurtige og kraftige vækst får du flere fordele: græsset kommer sig hurtigere efter tørke og så er Quick Action® desuden sygdomstolerant. Herved får du et godt udgangspunkt for en smuk, ensartet og grøn græsplæne.

Sammensætning

%    Art    Sort
10    Alm. rajgræs    Esquire S
15    Alm. rajgræs    Double S (Quick Action)
35    Rødsvingel 1    Wagner 1 S
30    Rødsvingel 2    Smirna S
10    Engrapgræs    Dasas

Egenskaber:

- S-mærkede græsfrø
- Langsomt voksende
- Passer til skyggefulde områder

Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1002C120x0,1TL
Mærke: Turfline
Mængde: 0-1 kg
Rækker til: 5-10 m2

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

13. juli 2022 09.30

Bedømt af Marten Sørensen

Produkt helt som annonceret

Produkt helt som annonceret

Fragt og levering