Turfline Spiselige Blomster er en flerårig blanding, hvor du får de lækreste blomster og urter, som du kan anvende i din madlavning. Blandingen indeholder bla. ramsløg, natlys og havrerod, som er skønne urter, som indgår i det nordiske køkken.

Anvend Turfline Spiselige Blomster i f.eks. salater eller som pynt. Du vil imponere din familie og gæster med disse smukke blomster.

Såtid: Fra april til september.
Blomstring: Fra maj til oktober.

Når afblomstringen er sket, skal du klippe blomsterengen ned til ca. 10 cm højde (dog senest 1 marts). Lad afklippet ligge og tørre hvor frøene samtidig vil drysse af. Derefter kan du fjerne afklippet. Giv aldrig blomsterengen gødning.

Blomsterblandingen indeholder majsgranulat, som gør det nemmere at fordel de meget små blomsterfrø jævnt ud. 100 g Spiselige Blomster rækker til 10 m2.

Indeholder bl.a.:


Flerårig: Ramsløg*, Timian Tusindfryd, Hornviol, Alm. Røllike, Purløg.
Enårig: Morgenfrue, Dild, Anis, kornblomst.
Toårig: Gulerod, Natlys

*Ramsløg kan forveksles med liljekonval og høsttidløs, som er giftige.  Det er sikrest at indsamle ramsløg i blomstringsperioden, da den her er meget nem at kende.

Læs artikel om spiselige blomster
Læs artikel om vanding af græsplæne 

Specifikationer
Varenummer: DLF403TL1028C120x0,1TL
Mærke: Turfline

Om Turfline

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Turfline er dansk kvalitet og leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje. Turfline er genvejen til en ny, smuk og velholdt græsplæne.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering