Dobbelt udtrækssejl (læsejl) fra Hortus er en smart og meget fleksibel løsning til afskærmning og læ i haven eller på terrassen. Sættet består af kassette med 2 udtrækssejl, str. 140 x 300, samt 2 slutstolper med fødder. Slutstolperne og kassetten kan sættes på linje, eller skabe et læhjørne ved at sætte sættet i L-form. Ved tilkøb kan sejlene trækkes i flere retninger og derved skabe større fleksibilitet: 


Du kan tilkøbe ekstra fødder for nemt og hurtigt at flytte slutstolpen og dermed udtrækssejlet i flere retninger, og hvis du ikke ønsker at flytte slutstolpen, men blot sejlets retning, da kan der endvidere tilkøbes yderligere slutstolper samt yderligere fod. Ønskes kassetten monteret på fritstående stolpe kan varenummer 211-920 tilkøbes. Serien indeholder desuden et dobbelt udtrækssejl samt ekstra vægbeslag hvis man ønsker muligheden for at flytte kassetten til anden placering.


Kassette, stolper og fødder er fremstillet i solidt, pulverlakeret, antracitgrå aluminium. 


Udtrækssejlet er fremstillet i 280g/m2 PU-behandlet polyester, som sikrer lang holdbarhed.


Produktinfo:
Materiale: Aluminium
Farve: Antracitgrå
Str.: 140 x 600 cm (2 stk. 140 x 300)

Specifikationer
Varenummer: NSH211-910
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering