Udtrækssejl (læsejl) serien fra Hortus er en smart og meget fleksibel løsning til afskærmning og læ i haven eller på terrassen. Sættet består af kassette med et enkelt udtrækssejl str. 140 x 300 cm, samt vægbeslag og slutstolpe med fod.


Du kan tilkøbe ekstra fødder for nemt og hurtigt at flytte slutstolpen og dermed udtrækssejlet i flere retninger, og hvis du ikke ønsker at flytte slutstolpen, men blot sejlets retning, da kan der endvidere tilkøbes yderligere slutstolper samt yderligere fod. Ønskes kassetten monteret på fritstående stolpe kan varenummer 211-920 tilkøbes. Serien indeholder desuden et dobbelt udtrækssejl samt ekstra vægbeslag hvis man ønsker muligheden for at flytte kassetten til anden placering.


Kassette, stolper og fødder er fremstillet i solidt, pulverlakeret, antracitgrå aluminium.


Udtrækssejlet er fremstillet i 280g/m2 PU-behandlet polyester, som sikrer lang holdbarhed.


Produktinfo:
Materiale: Aluminium
Farve: Antracitgrå
Str.: 140 x 300 cm

Specifikationer
Varenummer: NSH211-900
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering