Plastik drivhus fra HORTUS er til placering op ad væg/husmuudstyret. Drivhuset tager knap så meget plads som andre drivhuse netop fordi den placeres og ad husmure. 


Vægdrivhuset har 2 lynlåsdører, samt 2 luftudtag med insekt net, som er placeret i hver ende af drivhuset, så indgang og udluftning er mulig fra begge ender. 


Stellet er fremstillet i lakeret metal og samlestykker i plastik. Overtrækket er fremstillet i en kraftig plast, så drivhuset holder bedre.

Drivhuset kan nemt monteres uden nødvendig brug af værktøj. Hvis man ønsker at nedtage sit drivhus i vinterperioden kan dette også nemt gøres. Drivhuset er lavet i et let materiale, så det derfor en god ide at forankre det med nogle pløkker, så det bliver hvor det skal. 

Specifikationer:

Materiale overtræk : PVC plastik overtræk, hvor døre og luftudtag kan rulles op og fastgøres
Materiale ramme : Ramme i lakeret metal og samlestykker i plastik
Inkluderet : Beslag for fastgørelse mod væg. Montering : Nem at samle - uden brug af værktøj
Højde : 215 cm
Længde : 200 cm
Dybde : 100 cm
Bemærk hyldestativet på billedet følger ikke med.

Specifikationer
Varenummer: NSH211-206
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering