Beskyt dine nytteplanter imod insekter og skadedyr og få højere udbytte i køkkenhaven. En vækstdug er en tynd fiberdug, der bruges til at optimere vækstbetingelserne for dine planter. Udover at give bedre vækstrammer, så beskytter vækstdugen også dine planter mod insekter, fugle og skadedyr og minimerer eventuelt ukrudt. Dugen holder desuden på fugten i jorden som gavner planterne i haven og køkkenhaven.

Vær opmærksom på, at temperaturen under vækstdugen vil være et par grader højere end luften udenfor. Glem desuden  ikke at lufte ud om sommeren, da det kan blive for fugtigt, og råd kan opstå.

Specifikationer

BMB vækstdug måler 2x10 meter og er udført i fiberdug tykkelsen 17 g/m2.  Dugen er desuden velegnet som insektnet i vinduer og døre.

Dugen er let at udlægge og tilpasse med en saks. Den er UV-stabil, har en god filtreringsevne og er meget effektiv mod skadedyr.

Værd at vide om produktet

  • Effektiv mod ukrudt og skadedyr
  • Giver bedre vækstbetingelser
  • Let at tilpasse og udlægge
  • UV-stabil. 
  • Dansk havepleje
Specifikationer
Varenummer: NNZ132-10
Mærke: BMB
Rumfang: 20 m2

Om BMB

Danske BMB leverer en bred palette af praktiske haveprodukter. Nøgleord er kvalitet og værdi for pengene - din garanti for de bedste produkter på markedet. BMB tilbyder blandt andet fiber- og ukrudtsduge, højbede, sphagnum, brændeprodukter og meget andet. 

4.33 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

33%

67%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

12. april 2022 18.39

Bedømt af kaleb larsen

helt ok

virker helt ok

3. februar 2020 07.27

Bedømt af Selina

Fin vækstdug

Jeg er rigtigt glad for vækstdugen, som har holdt dyr ude af mit højbed hele sommeren. Jeg vurderer at den godt kan holde 2 sæsoner hos mig:-)

21. januar 2022 17.08

Bedømt af Steen

Ukrudtsdug

Hurtig behandling

Fragt og levering